Kevään 2022 top 8 juttua

Eräs pitkäaikainen ystävä kyseli tässä taannoin kuulumisia ja oma ajatukseni oli, että kaikki menee elämässä eteenpäin ja tekee kivoja juttuja ja mä vaan rekrytoin. Taustana siis se, että olen juuri siinä iässä, jossa kaikki ostavat asuntoja, menevät naimisiin ja perustavat perheitä. Mahtuu mukaan myös unelmiensa toteuttajia ja ulkomaille muuttajia.

Mutta enhän mä oikeasti vaan rekrytoi! Oon muun muassa ensi viikolla menossa takaisin rakkaan harrastuksen pariin ja kokeilen, miltä ratsastus ja heppailut maistuisi yli 10 vuoden tauon jälkeen. Niin ja hommasin auton, jotta voin reissata kesällä ympäri Suomea (toki 10 000 kilometrin vuosirajoituksella ja kukkarokaan tuskin kestää näillä bensan hinnoilla kovin paljoa.) Eikä rekrytointi ole muutenkaan vaan rekrytointia.

Tämä kevät ei varsinaisesti ole tarjonnut isoja muutoksia ja moneen muuhun verrattuna voi vaikuttaa, että mun elämä on melko samanlaista, jos vertailukohtana on kavereiden isot elämänmuutokset. Samalla tämä kevät on ollut kyllä pitkään aikaan todella hyvä ja hyviä juttuja on tapahtunut. Tässä teille kevään top 8 asiat niin töissä kuin vapaallakin.

1. Onnistumiset töissä 🔥 Muistan, kun aloitin viime syksyllä EY:llä, että olin kauhuissani siitä, että osaanko minä mitään ja pitävätköhän kaikki minua maailman huonoimpana rekrytoijana. Koko viime syksy meni oikeastaan enemmän tai vähemmän epävarmuuden kanssa kamppaillessa. Nyt uskaltaa jo hieman hengittää, kun itsekin näkee työnsä jäljet ja on saanut todella kivaa palautetta niin omilta tiimiläisiltä kuin myös rekrytoivilta tiimeiltäkin. Ehkä osaan sittenkin jotakin ja minut kannatti EY:lle palkata

2. Kehitysprojektit töissä 💥Olen hyvin käytännöllisellä tavalla kehityshenkinen ja kun olen johonkin päässyt kunnolla sisään, keksin myös erilaisia kehitysideoita ja tapoja tehdä asioita paremmin. Onkin ollut siistiä päästä kehittämään meidän rekrytointiin liittyviä juttuja ja huomata, että näinkin isossa organisaatiossa on tilaa olla luova. Muutamia esimerkkejä näistä projekteista on esimerkiksi meidän suosittelurekrytointiprosessin kehittäminen, rekrytointikumppanien kilpailuttaminen sekä uusimpana LinkedIn kontaktointitapojen kehittäminen.

3. Meidän tiimi EY:llä 💛 Tämän kevään aikana tuntuu, että meidän tiimi on hioutunut todella hyvin yhteen ja vieläpä niin, että emme ole toimistolla juuri olleet. Meidän perjantain kahvitauot ovat viikon kohokohtia ja meno on välillä hyvin levotonta. Samaan aikaan pääsen tekemään töitä todella osaavien ihmisten kanssa, joilta jokaiselta pääsee oppimaan ja hommat rokkaavat.

4. Oman yritystoiminnan laajeneminen🎤 Viime syksynä pääsin tekemään ensimmäiset puhujakeikkani Jytylle ja maailman siisteintä oli, että minua pyydettiin jatkamaan sitä myös tänä keväänä. Palaute sekä palvelun ostajalta, että webinaareihin osallistuneilta on ollut hyvää. Onpa joku jopa löytänyt avullani töitä. Ensi syksylle on tullut jo uusia buukkauksia ja henkilökohtaistakin valmennusta kyselty. Mihin tämä vielä viekään?

5. Vanhojen harrastusten paluu 🐴 Kuten mainitsin jo introssa, ilmoittauduin Takaisin Satulaan -kurssille, joka alkaa ensi viikolla. Olen vähintään viisi vuotta miettinyt, että pitäisikö palata heppahommiin, mutta vasta nyt sain asian aikaiseksi. Odotan kurssia samaan aikaan innolla ja kauhulla. Entä jos pelkäänkin hevosia, kun aikuisuuden myötä kaikki tuntuu pelottavammalle 😆 Toinen vanha löytö oli hiihto, jonka osalta ensi talvi kuulostaa huomattavasti kivemmalle.

6. Uusi koti ❤️  Muutin viime vuoden lopussa uuteen kotiin ja odotin sitäkin kauhunsekaisin tuntein (mitäköhän joku psykologi sanoisi tähän pelkoon kaikkea kohtaan😉), mutta olen tuntenut tämän paikan kodiksi päivästä yksi alkaen. En voisi kuvitella elämää ilman isompia neliöitä, astianpesukonetta tai parveketta. Ainoastaan tänään harmittaa asua täällä, kun tiedossa on firman kesäjuhlat ja julkisten kulkuvälineiden yhteydet myöhäiseen aikaan hieman huonot.

7. Rakas sisko muuttaa kesäksi pääkaupunkiseudulle🍹Olen tästä huomattavasti enemmän innoissani kuin siskoni, joka sai täältä harjoittelupaikan. Viihdyn todella hyvin pääkaupunkiseudulla, mutta iso osa läheisistä ja ystävistä asuu järkyttävän kaukana. Siksi onkin ihan parasta, että ollaan kesä samassa kaupungissa ja voidaan jos ei muuta niin maata yhdessä sohvalla puhelimia selaten tai käydä aftereilla vähintään mun parvekkeella. Aina saa myös toivoa, että hän ihastuisi pk-seutuun ja jäisi tänne😗🌚

8. Tulevan kesäloman suunnittelu 🌞 Olen suunnittelijasielu isolla kirjaimella ja huutomerkillä ja kaikilla mahdollisilla korostusmerkeillä. Siksi olen aloittanut kesän suunnittelunkin jo hyvissä ajoin. Parit festarit on tiedossa ja näihin käytetty kaikki firman virkistysrahat saman tien, kun niitä saatiin (en ymmärrä ihmisiä, joilla ePassin tai Smartumin rahat menevät vanhaksi). Lisäksi suunnitelmiin mahtuu Oslon matkaa, kesäjuhlia sekä kaikenlaisia päiväretkiä aina Hangosta Linnanmäelle ja kotiseudulleni Savoon.

Vaikka tässä kohtaa vuotta akut alkaa olla jo aika tyhjinä ja kesäloma saisi jo tulla, odotan kuitenkin innolla myös tulevaa syksyä. Tämä on jo useampi vuosi peräkkäin, kun syksy lomien jälkeen ei tunnu maailmanlopulle, vaan mahdollisuudelle. Laitetaan samalla myös blogi kesälaitumille ja palataan syksyllä uusien ideoiden ja juttujen kanssa. Mukavaa kesää!

-by Erica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: