29 Random faktaa minusta

On jälleen se aika vuodesta, kun haluan jakaa täysin randomeja faktoja itsestäni. Vuosi vuodelta tehtävä käy vaikeammaksi, koska faktoja pitää tietenkin jakaa enemmän ja aiempina vuosina on jo jaettu melko paljon. Toivottavasti onnistuin tehtävässäni tuoda jotain sellaista, mistä yllätyit, mitä et tiennyt aiemmin tai mikä herätti hymyn huulillesi. Jos aiemmat faktat ovat vielä lukematta niin löydät ne tästä ja tästä.

1. Kirjoitin viime vuoden postauksessani huonekasveista, joilla kaikilla oma nimensä. No tällä hetkellä ainoastaan yksi kasvi on enää elossa.

2. Koska kuitenkin haluatte myös tietää, niin kasvi kulkee nimellä Matti Nykänen. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus.

3. Harrastan twerkkausta. Mainitsen yleensä tuntemattomille harrastavani yleisesti vain tanssia, koska kyseinen lajivalinta tuntuu välillä herättävän vääränlaista huomiota.

4. Rakastan ruuanlaittoa ja voisin järjestää vaikka joka viikonloppu kolmen ruokalajin illallisia. Bravuuriruokani on burgerit. Tervetuloa kylään!

5. Mulla on todella erikoiset ruokamieltymykset. Mun lempiruokaa on kaikki, missä on etikkaa ja paljon.

6. Olen jokaisessa työpaikassani ollut mainosmateriaaleissa ja osallistunut joko valokuvauttavaksi tai videokuvattavaksi.

7. WorkPowerilla olin mukana videolla, jossa roolini oli olla lady in red. Videon pääset katsomaan tästä. Mun tähtihetki on about kohdassa 1:40, mutta suosittelen toki katsomaan koko videon.

8. Olen myös vapaa-ajallani ollut esillä mediassa, sillä minun kuvani löytää takavuosien artikkelista otsikolla: Korkki on kiinni. Kyseinen haastatteluhan koski ex mäkihyppääjä Harri Ollin alkoholinkäyttöä, mutta lehden taitossa otsikko sattui minun kuvani kohdalle.

9. Olin nuorempana todellinen mäkihyppyfani ja kiersimme perheeni kanssa kaikki Suomen kisat. Näin ollen satuin samaan kuvaan myös Harrin kanssa ja tähän kyseiseen lehtijuttuun.

10. Mua ärsyttää töissä ja vapaalla eniten ihmisten hitaus ja odottaminen. Kaikista eniten ärsyttää kuitenkin ihmiset, jotka painavat liikennevalojen nappia, vaikka se olisi jo painettu valmiiksi. Struggle is real.

11. Käytän CV- ja työnhakuluennoissani esimerkkinä omaa siskoani ja hänen työnhakuaan. Jokainen voi päätellä puhunko hänestä hyvänä vai varoittavana esimerkkinä.

12. Mun sisko on myös mun pitkäaikaisin asiakas työnhakuvalmennuksessa. Lämmöllä hän ei tähän yhteistyöhön suhtaudu, koska punakynäni heiluu kuulemma niin pahasti, että alkuperäisestä hakemuksesta ei paljoa jää jäljelle.

13. Olen ollut joskus työhaastattelussa Hypoxin asiakaspalveluun. Jälkikäteen ajateltuna tuo olisi ollut maailman huonoin työpaikka, sillä pystyykö kukaan mua tunteva kuvittelemaan mua iloisena höpöttelemässä smalltalkia ja kuuntelemassa asiakkaiden kuulumisia päivästä toiseen.

14. Suosikkipiirteeni itsessäni on joko kyky innostua asioista tai äärimmäisen huono sarkastinen huumorintaju.

15. Vähiten pidän itsessäni siitä, että suhtaudun negatiivisesti kaikkeen ja erityisesti itseeni.

16. Rekrytoijana mun paras ominaisuus on luova ja kehityshenkinen ote. Ei ole sellaista ongelmaa, mitä en pystyisi ratkaisemaan.

17. Kääntöpuolena huonoin ominaisuuteni on se, että haluan ratkaista kaiken enkä välttämättä osaa vetää rajoja siihen, mitä voin, ehdin, jaksan ja saan tehdä.

18. Opin henkilöstöpalveluaikoina vihaamaan työhaastattelujen pitämistä. Nyt kun niitä pitää vähemmän ehkä noin 0-1 kertaa viikkoon, on niitä alkanut kaivata.

19. Vastaan EY:llä meidän henkilöstökerhostamme ratsastuksen osalta yhdessä kollegani kanssa. Jos olisin tiennyt, miten haastavaa tämä on, en olisi ehkä hakenut rahoitusta kyseiseen aktiviteettiin.

20. Olin heppahullu ja asuin tallilla koko peruskouluajan. Tänä aikana tein myös ensimmäisen sähköpostiosoitteeni, johon laitoin tietenkin sen hetkisen lempihevoseni nimen (Nuga). Tähän liittyi monta kiusallista tilannetta mm. kun pankissa piti kertoa oma sähköpostiosoite virkailijalle.

21. Olen viime syksystä asti ollut meidän sisäisellä coaching-kurssilla, mikä on ollut mielenkiintoinen kokemus. Olen oppinut uusia taitoja ja huomannut, miten normaalissa keskustelussa neuvotaan liikaa ja kuunnellaan liian vähän. Ja kun tämän on huomannut, on vaikeaa päästä irti huomaamisesta.

22. Ja yllättävää kyllä suurin osaaminen coachingissa on tullut puhtaasti työhaastatteluista ja siitä, miten osaa tiivistää sen, mitä toinen on sanonut keskustelun avaamiseksi ja jatkamiseksi.

23. Olen valmistunut viisi vuotta sitten ja silloin totesin, että ei enää ikinä opiskelua. Sen jälkeen olen opiskellut esimerkiksi psykologiaa ja paljon olisi ajatuksia siitä, mitä haluaisin opiskella, kun vaan aikaa ja jaksamista olisi riittävästi.

24. Olen niin hardcore-suorittaja, että en voisi opintoja ottaa työpöydälle, sillä ongelmana ei ole se, ettenkö oikeasti pystyisi niitä tekemään, vaan se, että millä hinnalla mennään. Kohtuuden ja totaalisen tekemättömyyden saavuttaminen on suuri haaste.

25. Puhuin viime faktoissa siitä, että olen miettinyt esihenkilöroolia ja nyt vuotta myöhemmin minulla on tavallaan alainen, jonka kehityksestä, työsuoriutumisesta ja hyvinvoinnista vastaan.

26. Jos kerran toiveet toteutuvat, kun ne kirjaa ylös, toivon tälle vuodelle suurempaa vastuuta. Se, mitä tämä pitää sisällään, selvinnee minulle ja muille tulevina kuukausina.

27. Viime vuonna en juhlinut synttäreitäni, mutta tänä vuonna on jälleen luvassa juhlintaa esimerkiksi Rukan reissulla siskojen kanssa sekä afterwork-tilaisuudella kollegojen kanssa. Näin ollen ensi vuonna voi pitää taukoa, kun mittariin tulee 30 vuotta.

28. Elän jo nyt vahvasti granny-elämää. Mua tuskin saa enää yhdeksältä illalla kiinni puhelimella/viestillä/somessa, koska olen jo valmistautumassa nukkumaan. Samaten saatan hyvin sunnuntaiaamuna lähteä hiihtämään jo aamuseiskalta muiden vertaisryhmäläisten kanssa.

29. Tää on ihan sitä mun unelmaelämää, mikä voi tulla monelle yllätyksenä, sillä nuorempana olin party girl, joka jaksoi hyvin bailata sinne aamuviiteen ja oli aina mukana siellä missä tapahtui. Onneksi enää ei tarvitse.

-by Erica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: