Uratarinat

”Kaikki kokemus on hyödyksi” – Koulutussuunnittelijan uratarina

Kuinka moni on opiskelujensa aikana törmännyt tilanteeseen, että uramahdollisuudet opiskelujen jälkeen näyttävät hyvin epämääräisille? Erilaisia titteleitä esitellään huomattavasti, mutta mitään konkreettista kuvausta oman töiden sisällöistä ei ole. Oman jutun löytämiseen tulee käyttää paljon aikaa ja vaivaa, jotta pääsee perille siitä, mitä oikeasti voisi ja haluaisi tehdä. Näin kävi myös Katrille, joka mietti aikuiskasvatuksen opintojensa loppuvaiheessaJatka lukemista ””Kaikki kokemus on hyödyksi” – Koulutussuunnittelijan uratarina”

Mitä tekee HR-asiantuntija nyt ja tulevaisuudessa – Yksi uratarina

”Mä haluan työskennellä HR:n parissa.” ”Haluan päästä työskentelemään ihmisten parissa ja tekemään erilaisia kehitysprojekteja.” ”Haluan auttaa työlläni ja parantaa esimerkiksi työntekijöiden työhyvinvointia.” ”HR on kivaa ihmisten parissa työskentelyä.” Olen käynyt useammankin keskustelun työnhakijoiden, tuttavieni sekä LinkedIn-verkoston jäsenieni kanssa siitä, kuinka HR-ala kiinnostaa ja sinne pitäisi päästä. Aina ajatukset eivät vastaa todellisuutta ja tunnistan myös itseJatka lukemista ”Mitä tekee HR-asiantuntija nyt ja tulevaisuudessa – Yksi uratarina”

Työkykyä ja kumppanuutta – Työhönvalmentajan uratarina

Omassa työssäni olen sivusilmällä kuullut työkykyyn liittyvistä asioista esimerkiksi käydessäni omien työntekijöideni kanssa työkykyneuvotteluja sekä seurannut mielenkiintoista uutisointia työkykypalveluiden erilaisista hankkeista työkykyasioissa. Tämä kenttä on erittäin mielenkiintoinen ja tarjoaa valtavasti erilaisia työmahdollisuuksia, osaamisen kehittämisestä, ihmisten motivoinnista ja auttamisesta sekä työllistämisen tukemisesta. Työllistämisen parissa on käynnistynyt erilaisia kuntakokeiluja tämän vuoden maaliskuussa painottuen erilaisiin osa-alueisiin työnhakijoiden työllistymisenJatka lukemista ”Työkykyä ja kumppanuutta – Työhönvalmentajan uratarina”

Urapolku insinööriksi – Totuus insinöörivitsien takaa

Olen elänyt vahvasti omassa kuplassani ja kirjoitellut mukavasti itselle tutuista aiheista ja ammateista, joihin minulla on jonkinlaista kosketuspintaa. Maailma on kuitenkin täynnä ammatteja ja halusin nostaa blogiini myös sellaisia ammatteja, jotka lähtökohtaisesti saattavat herättää ajatuksena pelkkiä kysymysmerkkejä, kun oma ymmärrys ei riitä. Laitoin Googleen hakusanaksi, mitä tekee insinööri ja sain vastaukseksi laajan kirjon insinöörivitsejä (esimerkiksi:Jatka lukemista ”Urapolku insinööriksi – Totuus insinöörivitsien takaa”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Erica

28-vuotias sosiaalipsykologi, työnhakuvalmentaja ja rekrytoinnin ammattilainen. Intohimon kohteena hakijakokemus, työnantajamielikuva sekä oppilaitosten ja työelämän vahvempi yhteistyö. Suuri rakkaus kirjoittamiseen ja ihmisten välisen toiminnan ymmärtämiseen.

Yhteistyö: ollikainenerica@gmail.com

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: